Hoe gaat het in zijn werk?

LET OP !

 

Het is constant druk bij ons. Wij kunnen geen projecten aannemen met een startdatum binnen 1 of 2 maanden. Neem altijd contact met ons op binnen 3-6 maanden voor de start van het project, op deze manier kunnen wij uw project beter plannen en uitvoeren.

1. Eerste contact.

Telefonisch of via email.

 

2. Informaties doorsturen.

Wij worden door u via email geïnformeerd over het project, u stuurt ons alle benodigde informatie en materiaalkeuze door zoals: omschrijving situatie, foto's, tekeningen, werkzaamheden, specificatie ect. Deze informatie is belangrijk, hoe beter u ons informeert over het project, hoe correcter wij de uiteindelijke offerte kunnen maken.

 

3. Kennismakingsgesprek.

Kennismakingsgesprek vindt plaats bij de klant, liefst op de locatie van het project.

 

4. Concept offer

Op basis van alle doorgestuurde informatie en het gesprek met de klant, maken wij een concept offerte. Als u onze offerte accepteert kunnen verder samen met uw project aan de gang .

 

5. Design en planningsgesprekken

Wij beginnen met ontwerpen van uw droom badkamer/toilet. Onze ontwerper bespreekt op uw locatie het concept idee van uw nieuwe badkamer qua indeling, design, kleuren, materialen etc. Na enkele dagen ontvangt u een paar opties met ruwe concepten. Nadat u kennis met de concepten heeft gemaakt, plannen wij een videogesprek met ontwerper, leider van ons uitvoeringsteam en u. Wij bespreken alle aspecten zoals: uiteindelijk concept en indeling, materiaal qua tegels, sanitair, inrichting, afwerking, kleuren en alle technische oplossingen. Soms moeten er meerdere gesprekken plaatsvinden om alles goed in orde te kunnen krijgen. U krijgt de laatste versie van uw ontwerp, en als die door u geaccepteerd worden kunnen wij verder met uw project.

 

6. Materiaal keuze

Met een kant en klaar ontwerp in uw hand gaat u de tegels, sanitair en alle benodigde spullen van uw badkamer eenvoudig uitkiezen. Ons brede assortiment staat voor 100% garantie voor kwaliteit , redelijke prijzen en goede service met extra aandacht.

 

7. Contract ondertekenen.

Als de tekeningen, spullen en planning klaar zijn, kunnen wij beginnen ! Wij tekenen beiden het contract en dan kunnen we in samenspraak beginnen met uw project.

 

8. Start werkzaamheden

Wij maken badkamers van A tot Z.

 0638 355 317

Copyright by © Marios BouwService / 2022, Privacyverklaring, created by kreacyjna.pl